Cykla MTB Lofsdalen

BOENDE LOFSDALEN BIKE WEEKEND

R

Bo bekvämt och nära festivalområdet med vårt utvalda boendealternativ.

R

Erbjudandet inkluderar festivalpass 11-14 juli

R

Boende i Lofsdalen by rekommenderas festivalpass med lift

CYKELVÄNLIGT BOENDE

Välkommen till Lofsdalen – din ultimata destination för en oförglömlig fjällupplevelse! Oavsett om du söker en mysig stuga eller ett bekvämt fjällhotell, har vi i Lofsdalen allt du behöver för att göra din vistelse här så perfekt som möjligt.

Lofsdalen har de senaste åren satsat väldigt mycket på cykling och i alla stugor är det möjligt att ta in cyklarna i stugan. Cykeltvättar finns på flera platser runt om i Lofsdalen by. 

Downhill i Lofsdalen

DESTINATION LOFSDALEN

Lofsdalens största förmedlare av boende. De erbjuder ett brett utbud av stugor i olika storlekar och prisklasser, allt för att passa dina behov. 

Boenden som är nära Lofsdalen Downhill och liften till Lofsdalen Fjällpark MTB: 
Fjällterrassen 
Lofsdalen Skilodge
Lofsens Fjällby 

Boende nära Lofsdalen Fjällpark MTB:
Alla stugor på höglandet (högre upp desto närmare fjällparken, kika efter boende på K-vägen)

Cykla med barn

LOFSDALENS FJÄLLHOTELL

Under sommaren så erbjuder Lofsdalens fjällhotell boende i nyrenoverade sexbäddslägenheter. Hyr för en natt, några dagar eller hela veckan. 

Boendet ligger bra beläget endast ett stenkast från vårt nya barnområde cykelsnurren och Lofsdalens Fjällanläggningars modulpumptrack. Det är även gångavstånd till Lofssjön, restauranger och butiker. 

Cykla mountainbike

Lofsdalen WeFix förmedlar boende genom AirBNB

Tillsammans med Lofsdalen WeFix kan ni hyra boende genom AirBNB direkt från stugägaren. Tryggt och säkert med möjlighet att hyra både linne, barnstolar, barnsängar och slutstäd. Se deras boenden på länken nedan.