Hoppuppvisning &Utställare

Storslagen hoppuppvisning med professionella MTB Freeride-atleter

Datum: Fredag 12 juli
Tid: 16:00
Plats: Utanför Gästcentret, Lofsdalens Fjällanläggningar
Festivalpass behövs för att delta.

🚵‍♂️ Hoppuppvisning med Elof Lind
Missa inte chansen att se Elof Lind, professionell MTB Freeride-atlet, i aktion! Som en del av Lofsdalen Bike Weekend bjuder Elof på en spektakulär hoppuppvisning. Med sin imponerande erfarenhet och teknik kommer Elof att visa upp tricks och hopp som garanterat imponerar. Följ Elof på TikTok.

Utställare från kl 14:00
Förutom uppvisningen kommer vi också att ha en rad utställare på plats från kl 14:00. Utforska de senaste produkterna och innovationerna inom cykelvärlden, och ta del av exklusiva erbjudanden och demonstrationer direkt från branschens främsta.

🎟️ Tävlingen och utlottningen
I samband med Elofs uppvisning sker också utlottningen av priser från tävlingen ”Hovärken runt”. Se på en grym hoppuppvisning och håll tummarna för att just ditt lottnummer dras!

🍬 Godisregn
För alla barn blir det godisregn utanför Gästcentret innan prisutdelningen av Hovärken Runt kl 15.45.

🍻 Afterbike på restaurang Hovärken
Efter uppvisningen vänder vi oss mot Restaurang Hovärken för en välförtjänt afterbike. Avrunda dagen med god mat och dryck i trevlig sällskap. Det perfekta sättet att umgås och dela dagens äventyr.

Kom och upplev en dag full av spänning och gemenskap i Lofsdalens fantastiska fjällmiljö. Se proffsen i aktion, vinn fina priser och njut av god mat. Vi ses där! 🌄🎉

Våra utställare

USWE
Visar upp ryggsäckar för alla aktiviter och cykelkläder. Passa på att lära dig om hur den perfekta aktivitetsryggsäcken ska sitta.

FOX
Bjuder på spel och häng för stora och små. Här kan du lära dig om olika sorters cykelskor.

FUNÄSDALEN CYKEL OCH FRITID
Är du nyfiken på eMTB? Träffa experten Henrik Svetsnoff och ta reda på allt du behöver veta om den växande cykelformen.

PULS
Äventyrsälskarna från Funäsfjällen, Åre och Stockholm tar med sig Segways för de yngre att testa på medan de äldre kan lära sig mer om de unika äventyr som fjället erbjuder.

ÄVENTYRSGUIDERNA
Från Järvsö via Vemdalen till Lofsdalen kommer gänget som vet hur man äventyrar. Kom och snacka om cykling, vandring och vinterns turande med gänget som ser till att alla får uppleva något nytt.

FJÄLLRÄDDNINGEN
Vad gör en fjällräddare på sommaren? Träffa fjällräddningspatrullen som ser till att du tar dig hem säkert om du hamnar på knipa och kika på deras utrustning.

RÄDDNINGSTJÄNSTEN
De som alltid är redo att hålla våra byar trygga när något går snett, med sitt höga engagemang, visar upp sin utrustning.

Tävlingen Hovärken runt

Fredagen den 12 juli kl 11.00 går starten till sommaren roligaste MTB-tävling. 8 km med fina utlottningspriser. För hela familjen, både för tävlingscyklisten, e-bike och familjen med barn från rekommenderat 8 år (är en del uppför).

Småutmaningar & clinics

Lördagen den 13 juli är dagen fylld med småtävlingar och clinics. God mat, musik och roligt cykelhäng hela dagen vid teknikområdet i Lofsdalen Fjällpark MTB

Vårt mål med Lofsdalen Bike Weekend är att visa upp våra nya cykelleder och samla cyklingentusiaster för en helg full av utmaningar och gemenskap. Vi har skapat lederna för alla nivåer, och jag ser fram emot att välkomna deltagare att uppleva dem. Det här eventet är startskottet för många fler cykeläventyr i Lofsdalen.

Kalle Ström

Våra partners

Lofsdalen logga

Välkommen till Destination Lofsdalen - din kompletta turistinformation i Lofsdalen. Vi erbjuder inte bara omfattande turistinformation, utan även stuguthyrning, städning, stugservice och bokning av aktiviteter. Utforska vårt utbud av bekväma stugor, låt oss ta hand om städningen och ge dig den bästa servicen för en bekymmersfri vistelse. Dessutom kan du boka spännande aktiviteter och evenemang genom oss. Besök vår hemsida www.lofsdalen.com för att upptäcka allt vi har att erbjuda och skapa minnesvärda upplevelser i Lofsdalen med Destination Lofsdalen.

Lofsdalens fjällanläggningar

Välkommen till Lofsdalens Fjällanläggningar, ditt äventyrscentrum för downhillcykling. Utforska våra långa och spännande downhillleder i vår Downhillpark. Ta liften Lången Express upp till starten vid Lofsdalen Fjällpark MTB och njut av adrenalinfyllda åk. Hos oss hittar du även cykeluthyrning och en butik med allt du behöver för din cykelupplevelse. Besök www.lofsdalen.com för att få mer information och planera ditt äventyr i Lofsdalen. Upplev fartfylld cykling och otroliga vyer på Lofsdalens Fjällanläggningar.

Karins sportbod

Karins Sportbod - Din cykelbutik mitt i Lofsdalen by. Vi erbjuder cykeluthyrning och har en välsorterad butik som är perfekt för cykelentusiaster. Upptäck vårt breda utbud av cyklar, inklusive mountainbikes, elcyklar och vanliga cyklar, för att passa alla dina äventyr. Besök vår hemsida www.karinssportbod.se för att lära dig mer och boka din cykelupplevelse. Utforska Lofsdalens natursköna omgivningar på två hjul med Karins Sportbod.

Skoterhuset logo

Skoterhuset i Lofsdalen är din kompletta butik för cykeläventyr. Vi erbjuder cykeluthyrning, en välsorterad butik och professionell cykelservice vid infarten till Lofsdalen. Oavsett om du är en erfaren cyklist eller nybörjare, har vi det du behöver för att utforska Lofsdalens vackra cykelleder. Besök www.skoterhuset.se för att lära dig mer om vårt utbud och boka din cykelupplevelse. Upplev spänningen och friheten på två hjul med Skoterhuset i Lofsdalen.

MPX Gruppen i Lofsdalen är en dynamisk företagsgrupp som driver flera populära restauranger och möter dagligen glada besökare runt fjällanläggningen. Upplev smakfulla stunder på restaurangerna Aktivitetshuset, Restaurang Hovärken, Café Värmestugan och Lofsdalen Skybar. Under sommaren kan du njuta av Aktivitetshuset med sitt lekland och matutbud samt Lofsdalen Skybar, som befinner sig imponerande 1125 meter över havet. Upptäck våra fantastiska erbjudanden och evenemang genom att besöka www.mpxgruppen.com. Välkommen till en smakrik och minnesvärd upplevelse i Lofsdalen.

Ica Nära

Ica Nära Lofsdalen - Din lokala Ica-affär som erbjuder allt du behöver för en fantastisk cykelresa. Upptäck vår stora Icabutik med ett brett utbud av varor. Vi är stolta över att vara ombud för både Systembolaget och DHL. Som byns samlingsplats har vi öppet året runt för att betjäna dig. Stötta gärna vår lokala handlare genom att handla din mat i Lofsdalen. Besök www.ica.se för att lära dig mer om våra erbjudanden och öppettider.

Lofsdalen outdoor logga<br />

Lofsdalen Outdoor - Upptäck träning och yoga i Lofsdalen. Vi erbjuder träningsklasser, privata träningar i din stuga och ett containergym vid Lofssjön med ett brett utbud av fria vikter. Utforska vår webbplats www.lofsdalenoutdoor.com för att ta del av våra erbjudanden och bli en del av vår aktiva gemenskap i den vackra naturen i Lofsdalen. Ta steget mot en hälsosam livsstil och låt Lofsdalen Outdoor vara din träningsdestination.

Lofsdalens hustillsyn

Lofsdalens hustillsyn - Din pålitliga partner för stugvård när du inte är på plats. Vi tar hand om allt åt dig när du hyr ut din stuga privat, från nyckelutlämning till avsyning och städning. Beställ vår omfattande storstädning med fönsterputsning, och låt oss även hjälpa till med snöskottning och mer. Besök www.hustillsyn.com för att läsa mer.
Vi hyr även ut boende via airBNB. Besök oss för att boka din stuga i Lofsdalen.  https://www.hustillsyn.com/uthyrning-airbnb/ 

Bears den

Upptäck Bears Den - en gömd pärla mitt i skogen där du kan spana på björnar och andra vilda djur. Vår mysiga stuga erbjuder en unik möjlighet att komma nära naturens majestätiska varelser. Njut av den spektakulära synen bakom våra säkra fönster. Utforska våra paket och guidade turer för en oförglömlig upplevelse. Besök vår hemsida och boka nu! Besök www.lofsdalenbearsden.com

Arnas event

Arnaryd Event AB -  med Uppvallens Fäbod. Som driver en vacker glamping i Lofsdalen. De är kända för sitt fantastiska bäckbad med vedeldadbastu och mysiga fick vid Uppvallens fäbod. Följ Uppvallens fäbod på facebook för aktuell information: https://www.facebook.com/Uppvallen

Lofsdalens fastighetsbyrå

Lofsdalens Fastighetsbyrå - Här kan du förverkliga din dröm om att äga en stuga i Lofsdalen. Upptäck detta stugparadis med närhet till cykelleder, skidbackar, längdskidspår och skoterleder. Oavsett om du söker en fritidsstuga eller ett åretruntboende, finns Malin och Nina här för att hjälpa dig hitta ditt drömboende. Besök www.lofsdalenfastighet.se för att utforska vårt utbud och låt oss vara din guide till ett liv i Lofsdalen.

Lofsdalsspår logga

Lofsdalsspår - vårt spårbolag i Lofsdalen. Vi är inte bara specialiserade på att skapa perfekta skidspår, utan vi tar även hand om vandringsleder och MTB-leder i området. Utforska de vackra vandringslederna och upptäck naturens underverk till fots, eller ta dig an utmaningen på våra spännande MTB-leder som erbjuder adrenalin och äventyr. Besök vår hemsida www.lofsdalsspår.se för att lära dig mer om våra ledalternativ sommar som vinter.

Lofsdalens fjällhotell - din idealiska bas för skid- och cykeläventyr med en fantastisk belägenhet för "ski in - ski out" och "bike in - bike out". Vårt hotell erbjuder bekväma boenden och en välkomnande atmosfär där du kan njuta av enastående matupplevelser. Vi är även kända för att driva flera framgångsrika krogar i Stockholm, som Bleck och Hellas Storstugan. Under sommaren kan våra lägenheter hyras via Destination Lofsdalen, medan hotellet återigen öppnar för vintersäsongen. Besök www.lofsdalensfjallhotell.se för att utforska vårt boendeutbud och ta del av våra speciella erbjudanden. Välj Lofsdalens fjällhotell för att uppleva bekvämlighet, god mat och enastående äventyr både på vintern och sommaren.