Vandring i Lofsdalen

LOFSDALEN BIKE WEEKEND

R

11 JULI ÖPPNINGSKONSERT KALFJÄLL

R

12 JULI CYKELTÄVLINGAR TEKNIKOMRÅDET

R

13 JULI CYKELTÄVLING HOVÄRKEN RUNT

R

Sveriges bästa överraskning med över 50 km MTB leder

R

Härjedalens enda downhill med 12 långa och roliga leder

R

Gravelcykling längs Lofssjön runt, Hoedestupet m.m.

R

Landsvägscykling förbi Sveriges högst belägna by Högvålen

Vårt mål med Lofsdalen Bike Weekend är att visa upp våra nya cykelleder och samla cyklingentusiaster för en helg full av utmaningar och gemenskap. Vi har skapat lederna för alla nivåer, och jag ser fram emot att välkomna deltagare att uppleva dem. Det här eventet är startskottet för många fler cykeläventyr i Lofsdalen.

Kalle Ström

Gör dig redo för en oförglömlig cykelupplevelse! 🚴‍♂️✨

Tacka JA till Lofsdalen Bike Weekend på Facebook och säkra din plats till sommarens mest spännande cykelevent! Genom att ansluta dig till vårt Facebook-evenemang, blir du en del av en passionerad gemenskap av cykelentusiaster som alla ser fram emot en helg fylld med äventyr, utmaningar och oförglömliga minnen.

Varför tacka JA till evenemanget?
– Få de senaste uppdateringarna: Som deltagare får du tillgång till alla viktiga informationer och uppdateringar direkt i ditt flöde. Från tidsscheman och startlistor till oväntade överraskningar – du missar ingenting!
– Exklusiva erbjudanden: Endast Facebook-deltagare får tillgång till unika erbjudanden och möjligheter som gör din helg ännu bättre.
– Planera med vänner: Att tacka JA gör det lättare att koordinera planer och dela upplevelsen med vänner. Se vilka av dina vänner som också kommer och bilda cykelgrupper redan innan start!
– Ställ frågor och dela med dig: Vårt Facebook-evenemang är den perfekta platsen för att ställa frågor, dela träningstips och peppa varandra inför stora dagen.

Upplev Lofsdalens magi tillsammans
Lofsdalen Bike Weekend är inte bara en chans att visa upp dina färdigheter och tävla mot andra cyklister; det är en helg där vi firar vår kärlek till cykling, naturen och gemenskapen. Vare sig du är en erfaren mountainbiker eller nybörjare, finns det aktiviteter och utmaningar som passar just dig.

Tacka JA nu och låt oss tillsammans göra Lofsdalen Bike Weekend till ett oförglömligt äventyr. Vi ser fram emot att dela varje pedaltramp, varje skratt och varje ögonblick av glädje med dig. Är du redo? 🚴‍♀️💨

Din resa mot ett cykeläventyr i världsklass börjar med ett enkelt klick. Vi ses i Lofsdalen!

LOFSDALEN BIKE WEEKEND

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Här ligger Lofsdalen

  • Lofsdalens läge: Lofsdalen ligger i Härjedalens kommun i Jämtlands län, centralt placerat i Sverige med närhet till natur och fjäll.
  • Från Stockholm: Den enklaste resvägen från Stockholm är med bil via E4 norrut, följt av väg 84 mot Ljusdal, och därefter följa skyltning mot Lofsdalen. Resan tar ca 6-7 timmar.
  • Från Göteborg: Kör E45 norrut mot Mora, sedan följ väg 70 och väg 84 mot Lofsdalen. Resan tar ungefär 8-9 timmar.
  • Med Tåg: Närmaste tågstation finns i Sveg, ungefär 1 timmes bilresa från Lofsdalen. Från Sveg kan du ta en buss eller hyra bil för att nå Lofsdalen.
  • Flyg: Du kan också flyga till Sveg eller Östersunds flygplats och sedan hyra bil eller ta en buss till Lofsdalen.

UPPLEV LOFSDALEN BIKE WEEKEND

Var med och fira invigningen av vår nya cykelled, Hovärkenrunt, under Lofsdalen Bike Weekend. En helg där passion för cykling står i centrum. Njut av fantastisk musik, delta i inspirerande cliniqs, och missa inte vår spektakulära hoppuppvisning. Avsluta dagarna med vår omtalade After-bike. I Lofsdalen välkomnar vi cyklister med öppna armar. Kom och dela glädjen med oss!

Bli en del av cykeläventyret – Utställarmöjligheter på Lofsdalen Bike Weekend!

Är du intresserad av att visa upp dina produkter eller tjänster till en passionerad publik av cykelentusiaster? Lofsdalen Bike Weekend är den perfekta plattformen för dig! Vi välkomnar utställare från alla områden relaterade till cykling, friluftsliv och hälsa att ta del av detta spännande evenemang.

Varför bli utställare hos oss?
– Rikta dig direkt till din målgrupp: Deltagarna på Lofsdalen Bike Weekend är engagerade cyklister och friluftsentusiaster som är ivriga att upptäcka nya produkter och tjänster.
– Bygg relationer: Detta är en fantastisk möjlighet att knyta kontakter, bygga varaktiga relationer med kunder och nätverka med andra utställare.
– Öka din synlighet: Med hundratals deltagare och besökare ger Lofsdalen Bike Weekend dig en unik chans att öka kännedomen om ditt varumärke och visa upp vad du har att erbjuda.

Så här går du tillväga:
För att säkra din plats som utställare, eller för mer information om evenemanget och de möjligheter som finns tillgängliga, vänligen kontakta oss. Helena Fjellgren står till tjänst för alla dina frågor och kommer att guida dig genom bokningsprocessen.

📧 E-post: helena.fjellgren@lofsdalen.com

Vi uppmanar alla intresserade utställare att ta kontakt så snart som möjligt då platserna fylls upp snabbt. Missa inte denna chans att vara en del av en oförglömlig helg som hyllar cykelsporten och utomhuslivet i en av Sveriges vackraste fjällmiljöer.

Vi ser fram emot att välkomna er som en del av Lofsdalen Bike Weekend. Tillsammans skapar vi en händelserik helg för alla cykelentusiaster!

Intresseanmälan Lofsdalen Bike Weekend

1 + 4 =

Våra partners

Lofsdalen logga

Välkommen till Destination Lofsdalen – din kompletta turistinformation i Lofsdalen. Vi erbjuder inte bara omfattande turistinformation, utan även stuguthyrning, städning, stugservice och bokning av aktiviteter. Utforska vårt utbud av bekväma stugor, låt oss ta hand om städningen och ge dig den bästa servicen för en bekymmersfri vistelse. Dessutom kan du boka spännande aktiviteter och evenemang genom oss. Besök vår hemsida www.lofsdalen.com för att upptäcka allt vi har att erbjuda och skapa minnesvärda upplevelser i Lofsdalen med Destination Lofsdalen.

Lofsdalens fjällanläggningar

Välkommen till Lofsdalens Fjällanläggningar, ditt äventyrscentrum för downhillcykling. Utforska våra långa och spännande downhillleder i vår Downhillpark. Ta liften Lången Express upp till starten vid Lofsdalen Fjällpark MTB och njut av adrenalinfyllda åk. Hos oss hittar du även cykeluthyrning och en butik med allt du behöver för din cykelupplevelse. Besök www.lofsdalen.com för att få mer information och planera ditt äventyr i Lofsdalen. Upplev fartfylld cykling och otroliga vyer på Lofsdalens Fjällanläggningar.

Karins sportbod

Karins Sportbod – Din cykelbutik mitt i Lofsdalen by. Vi erbjuder cykeluthyrning och har en välsorterad butik som är perfekt för cykelentusiaster. Upptäck vårt breda utbud av cyklar, inklusive mountainbikes, elcyklar och vanliga cyklar, för att passa alla dina äventyr. Besök vår hemsida www.karinssportbod.se för att lära dig mer och boka din cykelupplevelse. Utforska Lofsdalens natursköna omgivningar på två hjul med Karins Sportbod.

Skoterhuset logo

Skoterhuset i Lofsdalen är din kompletta butik för cykeläventyr. Vi erbjuder cykeluthyrning, en välsorterad butik och professionell cykelservice vid infarten till Lofsdalen. Oavsett om du är en erfaren cyklist eller nybörjare, har vi det du behöver för att utforska Lofsdalens vackra cykelleder. Besök www.skoterhuset.se för att lära dig mer om vårt utbud och boka din cykelupplevelse. Upplev spänningen och friheten på två hjul med Skoterhuset i Lofsdalen.

MPX Gruppen i Lofsdalen är en dynamisk företagsgrupp som driver flera populära restauranger och möter dagligen glada besökare runt fjällanläggningen. Upplev smakfulla stunder på restaurangerna Aktivitetshuset, Restaurang Hovärken, Café Värmestugan och Lofsdalen Skybar. Under sommaren kan du njuta av Aktivitetshuset med sitt lekland och matutbud samt Lofsdalen Skybar, som befinner sig imponerande 1125 meter över havet. Upptäck våra fantastiska erbjudanden och evenemang genom att besöka www.mpxgruppen.com. Välkommen till en smakrik och minnesvärd upplevelse i Lofsdalen.

Ica Nära

Ica Nära Lofsdalen – Din lokala Ica-affär som erbjuder allt du behöver för en fantastisk cykelresa. Upptäck vår stora Icabutik med ett brett utbud av varor. Vi är stolta över att vara ombud för både Systembolaget och DHL. Som byns samlingsplats har vi öppet året runt för att betjäna dig. Stötta gärna vår lokala handlare genom att handla din mat i Lofsdalen. Besök www.ica.se för att lära dig mer om våra erbjudanden och öppettider.

Lofsdalen outdoor logga<br />

Lofsdalen Outdoor – Upptäck träning och yoga i Lofsdalen. Vi erbjuder träningsklasser, privata träningar i din stuga och ett containergym vid Lofssjön med ett brett utbud av fria vikter. Utforska vår webbplats www.lofsdalenoutdoor.com för att ta del av våra erbjudanden och bli en del av vår aktiva gemenskap i den vackra naturen i Lofsdalen. Ta steget mot en hälsosam livsstil och låt Lofsdalen Outdoor vara din träningsdestination.

Lofsdalens hustillsyn

Lofsdalens hustillsyn – Din pålitliga partner för stugvård när du inte är på plats. Vi tar hand om allt åt dig när du hyr ut din stuga privat, från nyckelutlämning till avsyning och städning. Beställ vår omfattande storstädning med fönsterputsning, och låt oss även hjälpa till med snöskottning och mer. Besök www.hustillsyn.com för att läsa mer.

Bears den

Upptäck Bears Den – en gömd pärla mitt i skogen där du kan spana på björnar och andra vilda djur. Vår mysiga stuga erbjuder en unik möjlighet att komma nära naturens majestätiska varelser. Njut av den spektakulära synen bakom våra säkra fönster. Utforska våra paket och guidade turer för en oförglömlig upplevelse. Besök vår hemsida och boka nu! Besök www.lofsdalenbearsden.com

Arnas event

Arnaryd Event AB – Ditt eventbolag i Lofsdalen. Vi är specialiserade på att arrangera resor för mindre grupper med spännande aktiviteter som skoterresor, cykling och motorcykeläventyr. Upptäck våra skräddarsydda paket och njut av oförglömliga upplevelser i den vackra naturen. Besök www.arnasevent.se för mer information och boka ditt äventyr idag.

Lofsdalens fastighetsbyrå

Lofsdalens Fastighetsbyrå – Här kan du förverkliga din dröm om att äga en stuga i Lofsdalen. Upptäck detta stugparadis med närhet till cykelleder, skidbackar, längdskidspår och skoterleder. Oavsett om du söker en fritidsstuga eller ett åretruntboende, finns Malin och Nina här för att hjälpa dig hitta ditt drömboende. Besök www.lofsdalenfastighet.se för att utforska vårt utbud och låt oss vara din guide till ett liv i Lofsdalen.

Lofsdalsspår logga

Lofsdalsspår – vårt spårbolag i Lofsdalen. Vi är inte bara specialiserade på att skapa perfekta skidspår, utan vi tar även hand om vandringsleder och MTB-leder i området. Utforska de vackra vandringslederna och upptäck naturens underverk till fots, eller ta dig an utmaningen på våra spännande MTB-leder som erbjuder adrenalin och äventyr. Besök vår hemsida www.lofsdalsspår.se för att lära dig mer om våra ledalternativ sommar som vinter.

Lofsdalens fjällhotell – din idealiska bas för skid- och cykeläventyr med en fantastisk belägenhet för ”ski in – ski out” och ”bike in – bike out”. Vårt hotell erbjuder bekväma boenden och en välkomnande atmosfär där du kan njuta av enastående matupplevelser. Vi är även kända för att driva flera framgångsrika krogar i Stockholm, som Bleck och Hellas Storstugan. Under sommaren kan våra lägenheter hyras via Destination Lofsdalen, medan hotellet återigen öppnar för vintersäsongen. Besök www.lofsdalensfjallhotell.se för att utforska vårt boendeutbud och ta del av våra speciella erbjudanden. Välj Lofsdalens fjällhotell för att uppleva bekvämlighet, god mat och enastående äventyr både på vintern och sommaren.