Fjällkonsert 11 juli med North Lake Shivers

Fjällkonsert i Lofsdalen Fjällpark MTB – 11 juli

-Välkommen till en unik musikupplevelse i hjärtat av Lofsdalen Fjällpark MTB! Den 11 juli arrangeras en stämningsfull konsert precis utanför vindskyddet i Lofsdalens vackra fjällpark.

Tid och plats
Konserten drar igång klockan 18.00, men kom gärna tidigare för att njuta av områdets natursköna miljöer och en god bit mat. För att komma till konserten rekommenderar vi att du parkerar vid Hovärkensspårcentral och tar dig vidare antingen till fots eller på cykel.

Vägar till konserten:
– Panoramaleden: Denna 2,1 km långa vandringsled är tillgänglighetsanpassad för både rullstolar och barnvagnar. Ett tips är att påbörja din vandring runt klockan fyra för att hinna med en avkopplande fikapaus.
– Genvägen: För den som föredrar en kortare rutt finns en 800 meter lång stig rakt upp genom skogen, följ leden mot Glötdalsvallen.
– För cyklister: Ta den blå leden som leder dig direkt till konsertplatsen.
– Sittliften Lången: Liften stänger kl 16.00 men med en enkelbiljett kommer ni upp till långensavstig och kan därefter vandra eller cykla längs med cykelleden Krocket 1,4 km till vindskyddet. För dig som har festivalpass med lift så behöver du inte köpa enkelbiljett till liften. Enkelbiljett för liften finns att köpa i Gästcentret och kostar 65 kr per vuxen. OBS! Liften stänger kl 16.00 så på vägen hem får ni cykla eller vandra tillbaka.

Om artisterna – Northlake Shivers
Kvällens huvudakt är ingen mindre än Northlake Shivers, ett up-and-coming band älskat för sina härliga countrylåtar. Bandets musik passar perfekt in i kväll i Lofsdalen och vi är jätteglada över att få starta festivalen med Northlake Shivers. Följ de gärna på tiktok eller instagram.

Service på plats
På konsertområdet kommer utedass att finnas tillgängliga. Mat och dryck kan köpas från den fantastiska MPX-gruppen, som serverar riktigt god mat.

Biljettinformation och entréavgifter
För tillträde till konserten behövs ett festivalpass. Detta kan du antingen förköpa via trailpass.lofsdalen.com eller köpa på plats med Swish. Vuxenbiljetter kostar 350 kr. För barn mellan 8-15 år är priset reducerat till hälften, medan barn under 8 år får gratis entré. Festivalpasset inkluderar också tillgång till all stigcykling i Lofsdalen från torsdag till söndag, olika clinics, mindre tävlingar på lördag samt en hoppuppvisning på fredag.

Kom ihåg att ta med
– En egen stol eller något annat skönt att sitta på.
– Kläder efter väder, filt och fika, även om mat och dryck kommer att finnas tillgängliga för köp.

Gör dig redo för en minnesvärd kväll med fantastisk musik och en oslagbar vy av Lofsdalens fjäll. Vi ser fram emot att välkomna dig till en av sommarens höjdpunkter!

Köp din biljett till Fjällkonserten

För att se fjällkonserten så behöver du ett festivalpass. Det kostar 350 kr per vuxen och halva priset för barn 8-15 år. Barn under 8 år ser konserten gratis.  Med ditt festivalpass får du som vill även tillgång till Lofsdalens all stigcykling och alla aktiviteter under Lofsdalen Bike Weekend som ingår i festivalpasset. Vill du enbart se konserten så går det jättebra, då köper du också festivalpasset antingen i förväg online eller med swish på plats.

Tävlingen Hovärken runt

Fredagen den 12 juli kl 11.00 går starten till sommaren roligaste MTB-tävling. 8 km med fina utlottningspriser. För hela familjen, både för tävlingscyklisten, e-bike och familjen med barn från rekommenderat 8 år (är en del uppför).

Småutmaningar & clinics

Lördagen den 13 juli är dagen fylld med småtävlingar och clinics. God mat, musik och roligt cykelhäng hela dagen vid teknikområdet i Lofsdalen Fjällpark MTB

Våra partners

Lofsdalen logga

Välkommen till Destination Lofsdalen - din kompletta turistinformation i Lofsdalen. Vi erbjuder inte bara omfattande turistinformation, utan även stuguthyrning, städning, stugservice och bokning av aktiviteter. Utforska vårt utbud av bekväma stugor, låt oss ta hand om städningen och ge dig den bästa servicen för en bekymmersfri vistelse. Dessutom kan du boka spännande aktiviteter och evenemang genom oss. Besök vår hemsida www.lofsdalen.com för att upptäcka allt vi har att erbjuda och skapa minnesvärda upplevelser i Lofsdalen med Destination Lofsdalen.

Lofsdalens fjällanläggningar

Välkommen till Lofsdalens Fjällanläggningar, ditt äventyrscentrum för downhillcykling. Utforska våra långa och spännande downhillleder i vår Downhillpark. Ta liften Lången Express upp till starten vid Lofsdalen Fjällpark MTB och njut av adrenalinfyllda åk. Hos oss hittar du även cykeluthyrning och en butik med allt du behöver för din cykelupplevelse. Besök www.lofsdalen.com för att få mer information och planera ditt äventyr i Lofsdalen. Upplev fartfylld cykling och otroliga vyer på Lofsdalens Fjällanläggningar.

Karins sportbod

Karins Sportbod - Din cykelbutik mitt i Lofsdalen by. Vi erbjuder cykeluthyrning och har en välsorterad butik som är perfekt för cykelentusiaster. Upptäck vårt breda utbud av cyklar, inklusive mountainbikes, elcyklar och vanliga cyklar, för att passa alla dina äventyr. Besök vår hemsida www.karinssportbod.se för att lära dig mer och boka din cykelupplevelse. Utforska Lofsdalens natursköna omgivningar på två hjul med Karins Sportbod.

Skoterhuset logo

Skoterhuset i Lofsdalen är din kompletta butik för cykeläventyr. Vi erbjuder cykeluthyrning, en välsorterad butik och professionell cykelservice vid infarten till Lofsdalen. Oavsett om du är en erfaren cyklist eller nybörjare, har vi det du behöver för att utforska Lofsdalens vackra cykelleder. Besök www.skoterhuset.se för att lära dig mer om vårt utbud och boka din cykelupplevelse. Upplev spänningen och friheten på två hjul med Skoterhuset i Lofsdalen.

MPX Gruppen i Lofsdalen är en dynamisk företagsgrupp som driver flera populära restauranger och möter dagligen glada besökare runt fjällanläggningen. Upplev smakfulla stunder på restaurangerna Aktivitetshuset, Restaurang Hovärken, Café Värmestugan och Lofsdalen Skybar. Under sommaren kan du njuta av Aktivitetshuset med sitt lekland och matutbud samt Lofsdalen Skybar, som befinner sig imponerande 1125 meter över havet. Upptäck våra fantastiska erbjudanden och evenemang genom att besöka www.mpxgruppen.com. Välkommen till en smakrik och minnesvärd upplevelse i Lofsdalen.

Ica Nära

Ica Nära Lofsdalen - Din lokala Ica-affär som erbjuder allt du behöver för en fantastisk cykelresa. Upptäck vår stora Icabutik med ett brett utbud av varor. Vi är stolta över att vara ombud för både Systembolaget och DHL. Som byns samlingsplats har vi öppet året runt för att betjäna dig. Stötta gärna vår lokala handlare genom att handla din mat i Lofsdalen. Besök www.ica.se för att lära dig mer om våra erbjudanden och öppettider.

Lofsdalen outdoor logga<br />

Lofsdalen Outdoor - Upptäck träning och yoga i Lofsdalen. Vi erbjuder träningsklasser, privata träningar i din stuga och ett containergym vid Lofssjön med ett brett utbud av fria vikter. Utforska vår webbplats www.lofsdalenoutdoor.com för att ta del av våra erbjudanden och bli en del av vår aktiva gemenskap i den vackra naturen i Lofsdalen. Ta steget mot en hälsosam livsstil och låt Lofsdalen Outdoor vara din träningsdestination.

Lofsdalens hustillsyn

Lofsdalens hustillsyn - Din pålitliga partner för stugvård när du inte är på plats. Vi tar hand om allt åt dig när du hyr ut din stuga privat, från nyckelutlämning till avsyning och städning. Beställ vår omfattande storstädning med fönsterputsning, och låt oss även hjälpa till med snöskottning och mer. Besök www.hustillsyn.com för att läsa mer.
Vi hyr även ut boende via airBNB. Besök oss för att boka din stuga i Lofsdalen.  https://www.hustillsyn.com/uthyrning-airbnb/ 

Bears den

Upptäck Bears Den - en gömd pärla mitt i skogen där du kan spana på björnar och andra vilda djur. Vår mysiga stuga erbjuder en unik möjlighet att komma nära naturens majestätiska varelser. Njut av den spektakulära synen bakom våra säkra fönster. Utforska våra paket och guidade turer för en oförglömlig upplevelse. Besök vår hemsida och boka nu! Besök www.lofsdalenbearsden.com

Arnas event

Arnaryd Event AB - Ditt eventbolag i Lofsdalen. Vi är specialiserade på att arrangera resor för mindre grupper med spännande aktiviteter som skoterresor, cykling och motorcykeläventyr. Upptäck våra skräddarsydda paket och njut av oförglömliga upplevelser i den vackra naturen. Besök www.arnasevent.se för mer information och boka ditt äventyr idag.

Lofsdalens fastighetsbyrå

Lofsdalens Fastighetsbyrå - Här kan du förverkliga din dröm om att äga en stuga i Lofsdalen. Upptäck detta stugparadis med närhet till cykelleder, skidbackar, längdskidspår och skoterleder. Oavsett om du söker en fritidsstuga eller ett åretruntboende, finns Malin och Nina här för att hjälpa dig hitta ditt drömboende. Besök www.lofsdalenfastighet.se för att utforska vårt utbud och låt oss vara din guide till ett liv i Lofsdalen.

Lofsdalsspår logga

Lofsdalsspår - vårt spårbolag i Lofsdalen. Vi är inte bara specialiserade på att skapa perfekta skidspår, utan vi tar även hand om vandringsleder och MTB-leder i området. Utforska de vackra vandringslederna och upptäck naturens underverk till fots, eller ta dig an utmaningen på våra spännande MTB-leder som erbjuder adrenalin och äventyr. Besök vår hemsida www.lofsdalsspår.se för att lära dig mer om våra ledalternativ sommar som vinter.

Lofsdalens fjällhotell - din idealiska bas för skid- och cykeläventyr med en fantastisk belägenhet för "ski in - ski out" och "bike in - bike out". Vårt hotell erbjuder bekväma boenden och en välkomnande atmosfär där du kan njuta av enastående matupplevelser. Vi är även kända för att driva flera framgångsrika krogar i Stockholm, som Bleck och Hellas Storstugan. Under sommaren kan våra lägenheter hyras via Destination Lofsdalen, medan hotellet återigen öppnar för vintersäsongen. Besök www.lofsdalensfjallhotell.se för att utforska vårt boendeutbud och ta del av våra speciella erbjudanden. Välj Lofsdalens fjällhotell för att uppleva bekvämlighet, god mat och enastående äventyr både på vintern och sommaren.